Vragen over woningfotografie

Kunnen we de afspraak kosteloos annuleren?

Tot 24 uur voor de afspraak kan je de afspraak kosteloos annuleren. Voor verdere financiële vragen kan je bij de makelaar terecht.

Wat te doen bij slecht weer?

We editen de foto’s standaard met een blauwe lucht en we kunnen de kleuren aanpassen. Het maakt voor ons dus niet uit wat voor weer het is, tenzij er geen droog moment is tijdens de afspraak. Als het de hele afspraak door regent, kunnen we nog een 2e afspraak inplannen om de buitenbeelden opnieuw te maken.

Verder houden we geen rekening met de voorspellingen van bijvoorbeeld weer.nl of buienradar.nl omdat dit vaak in de praktijk niet klopt.

Kunnen jullie onze woning stylen of tips geven op de afspraak?

Wij gaan de woning niet stylen. Wij hebben onze tijd nodig voor het maken van mooie en creatieve beelden zodat de sfeer van de woning goed naar voren komt. Zorg daarom dat je zelf tevreden bent over de woning zodat je achteraf geen spijt hebt van de indeling van het interieur. Onze tips kan je van te voren lezen.

Mochten we op de afspraak zelf toch iets in de weg vinden staan, geven we dit wel aan.

Verder zijn er wel opties om van tevoren de woning te stylen. Voor meer informatie kan je bij de makelaar terecht.

Mogen we meekijken tijdens het maken van de foto’s?

Uiteraard kan je even meekijken tijdens het maken van de foto’s maar niet de gehele afspraak. Wij hebben het namelijk ook nodig om per verdieping alleen te werken zodat we de kamers er goed op kunnen zetten zonder dat iemand op het beeld komt.

Moeten of kunnen wij helpen tijdens de afspraak?

Wij hebben geen hulp nodig tijdens de afspraak. Het is wel belangrijk dat de ruimte van tevoren is opgeruimd. Het is dus niet nodig om tijdens de afspraak aanwezig te zijn maar je kan ook gewoon thuis blijven. Wij hebben het wel nodig om per verdieping alleen te werken zodat we de kamers er goed op kunnen zetten zonder dat iemand op het beeld komt. Zo kunnen we ook onze tijd besteden aan het maken van de mooiste beelden.

Wie komt er naar de afspraak?

We zijn een team van 4 fotografen. Anthony, Alex, Sebastiaan of Malou komt naar de afspraak.

De fotografie, video, 360graden foto’s en het inmeten wordt door één fotograaf gemaakt in één afspraak. Als er ook drone-beelden nodig zijn, komt er een tweede fotograaf.

Hoelang duurt de fotografie, video, 360 graden en inmeet afspraak?

De afspraak voor het uitgebreide pakket (fotografie, video, 360 graden foto’s en het inmeten) duurt gemiddeld 2,5 uur. Voor fotografie en inmeten hebben we ca. 2 uur nodig en alleen fotografie duurt ca. 1 uur. Hoe groter de woning hoe meer tijd we nodig hebben.

De fotografie, video, 360graden foto’s en het inmeten wordt door één persoon in een afspraak gedaan. Als er ook drone-beelden nodig zijn, komt er een tweede fotograaf.

 

Hoe kan ik mij voorbereiden op de afspraak?

Als de woning opgeruimd is, kunnen wij de mooiste foto’s maken. Voor meer uitgebreid advies: Klik op deze link.